20 / 04 / 2024

Design ID yeni koleksiyonu Fashion Studio'yu tanıttı!

Design ID yeni koleksiyonu Fashion Studio'yu tanıttı!

HannaHomeun temsilcisi olduğu dünyaca ünlü duvar kağıdı markası Design IDnin yeni koleksiyonu Fashion Studio farklı renkleri ve zengin desen çeşitleri ile modayı duvarlarınıza taşıyor



Dünyaca ünlü duvar kağıdı markası Design IDnin yeni koleksiyonu Fashion Studio, farklı renkleri ve zengin desen çeşitleri yaşam alanlarınızı görsel bir şölene dönüştürüyor.

Günümüz yaşantısının modern zevklerine göre tasarlanmış Fashion Studio koleksiyonu modayı duvarlarına taşımak isteyenler için ideal. Modern, klasik ve retro gibi farklı konseptlere uygun birçok seçeneği içerisinde barındıran Fashion Studio zengin renk ve desen kompozisyonları ile yaşam alanlarınıza dinamizm ve enerji katıyor.

Heyecan verici ve yepyeni mekanlar elde etmek isteyenler için Türkiyeye özel olarak oluşturulan koleksiyonda, taş ve ahşap doku efektlerini taşıyan desenler başta olmak üzere, pop art motiflerinden, mevsimlerin renklerini yansıtan ağaç desenlerine kadar birçok desen mevcut.

Güneş ışığına dayanıklı ve silinebilme özelliğine sahip Fashion Studio evlerden kafe ve restoranlara, otellerden dinamik işyerlerine kadar tüm yaşam alanları için uygun seçeneklere sahip.

 


Geri Dön