26 / 04 / 2024

Devlet desteği ile 276 bin 900 TL’lik müstakil bir eve 76 bin 900 TL'ye sahip olabilirsiniz!

Devlet desteği ile 276 bin 900 TL’lik müstakil bir eve 76 bin 900 TL'ye sahip olabilirsiniz!

Devlet tarafından vatandaşlara verilen destekler arasında ev desteği de bulunuyor. Bu desteklerden biri de prefabrik ev desteği. Devlet desteği ile 276 bin 900 TL’lik bir eve 76 bin 900 TL'ye sahip olunabiliyor. İşte detaylar…



Prefabrik ev yaptırmak isteyenlere devlet desteği açıklandı. Uygun bir arazisi olanlar çok düşük bir maliyet karşılığında müstakil bir eve kavuşabiliyor. Türkiye’de devlet tarafından vatandaşlara çok önemli destekler verildiği biliniyor. Bu desteklerden birisi de prefabrik ev yaptırma yardımı. Bazı vatandaşlar kendilerine sağlanan bu imkanı değerlendirerek çok düşük fiyatlarla prefabrik eve kavuşabiliyor. Birçok kişi prefabrik ev desteğini nasıl alabileceğini araştırıyor. Peki kimler prefabrik ev yardımı alabilir?

PREFABRİK EV DESTEĞİ NASIL ALABİLİRİM?

Prefabrik ev yardımı alabilmenin bazı şartları var. İhtiyaç sahibi olunması ilk şart. Ardından ise vatandaşların yaşamış oldukları evlerin sağlıksız ve bakımsız olduğunun tespit edilmesi lazım.

Devlet desteği ile 276 bin 900 TL’lik müstakil bir eve 76 bin 900 TL ye sahip olabilirsiniz!

Bu onay da alındıktan sonra yardım talebinde bulunan kişinin prefabrik ev yaptırmaya uygun bir arazinin tam hisseli tapusu olması şartına bakılıyor. Bu koşullarda vatandaşlar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan prefabrik ev yardımını kolaylıklar alabiliyor.

Devlet desteği ile 276 bin 900 TL’lik müstakil bir eve 76 bin 900 TL'ye sahip olabilirsiniz! ip olabiliyor.


Geri Dön