19 / 04 / 2024

Dijital göstergesi ile sizi şaşkına çevirecek elektrikli ankastre ocaklar Siemens'te! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Dijital göstergesi ile sizi şaşkına çevirecek elektrikli ankastre ocaklar Siemens'te! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

17 adet güç kademesine sahip Siemens elektrikli ankastre ocak mutfakta yaşamı kolaylaştıran yenilikçi ürünler arasına girmektedir. Ankastre ocak pişirme ve ısıtma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılar.



 Dijital göstergesi ile sizi şaşkına çevirecek elektrikli ankastre ocaklar Siemens te! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi
Mutfakta yemek yapmaktan zevk alan ve çeşit çeşit yemekler yapan ev hanımlarının işini kolaylaştıran bu elektrikli ankastre ocak mutfakların vazgeçilmezi oluyor.Ev hanımlarına pişirme ve ısıtma konusunda yenilikçi teknolojisi ile cevap veren ve harika sonuçlar ortaya koyan bu ankastre ocak bir çok kişinin mutfaklarında yer alıyor.

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ

Dokunmatik kontrol paneli bulunan bu ürünü kolaylıkla çalıştırabilir veya kapatabilirsiniz. Dört adet elektrikli göz sayısı bulunan model, değişik yemek yapma fırsatı sunar. 
17 adet güç kademesine sahip olan ET611HE17E Siemens ocak modeli, yemeklerinizin istediğiniz sürede pişirilmesini sağlar. Bu kademeyi her bir göz için ayrı ayrı uygulayabilir ve çoklu yemek pişirme sırasında en iyi verimi almış olursunuz.

ELEKTRİKLİ OCAK TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Dijital bir göstergesi olan ocak, mevcut ısının durumunu size gösterir. Kullanım sonrasında ocak kapatıldığında ısının azalması ve tamamen sönmesi semboller ile belli olur. “H” sembolü ocağın hala sıcak olduğunu ve “h” sembolü de ısının biraz azaldığını göstermektedir.
  • Göstergede “h” sembolü görünüyorsa yemeklerinizi bir süre daha sıcak tutabilirsiniz demektir. Ocağı kullanmayı bitirdiğinizde ise yaklaşık 1 dakika içerisinde kendini kapatacaktır. Bu sayede elektrikten de tasarruf etmiş olacaksınız.
  • Pişireceğiniz yemek türüne göre ısı ayarını “+” ve “-” tuşlarıyla ayarlayabilirsiniz. En düşük kademe 1 ve en yüksek kademe 9 olmak üzere ısı tuşu vardır.
  • Arızalar için önlem niteliğinde olan otomatik kapanma modu, aşırı ısınmanın önüne geçerek ocağınızı uzun yıllar kullanabilmenize yardımcı olur.

Peki elektrikli ankastre ocak en uygun fiyata nerde satılıyor?


Geri Dön