29 / 03 / 2024

Dikkat! Ceza yemiş olabilirsiniz! Yarım saatte tam 27 bin TL ceza kesildi!

Dikkat! Ceza yemiş olabilirsiniz! Yarım saatte tam 27 bin TL ceza kesildi!

Geçtiğimiz gün yapılan trafik denetimlerinde hız sınırını aşan sürücülere yarım saat içinde 27 bin TL ceza kesildi! Toplam 38 araç denetime takıldı. İşte detaylar...



Trafikte hız sınırını aşan sürücülere yönelik denetimler tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle sicil gezici radarlar, yolda hız limitini aşan kişileri affetmiyor. İstanbul'da hız sınırını aşan araçları tek tek tespit eden Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil ekipler yarım saatte toplam 38 araca tam 27 bin TL ceza kesti. İşte detaylar...

Trafikte kural ihlali yapan ve diğer araçları tehlikeye atarak hız sınırını aşan sürücülere karşı denetimler sürüyor. Yollarda güvenliği sağlamak için 24 saat mesai yapan polis ekipleri, kurallara uymayanlara ceza kesiyor. Trafik ekipleri; gerek sabit radarlar ve EDS'lerle gerekse de trafikte seyir halindeki sivil mobil radarlar ile hız ihlallerini tespit ederek gerekli işlemleri uyguluyor.

YARIM SAATTE 27 BİN LİRALIK CEZA KESİLDİ!

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil ekipler de trafikte kural ihlali yapan sürücüleri takibe aldı ve tam anlamıyla kuralları ihlal eden sürücülere göz açtırmadı. Gezici radarlar, hız limitlerini aşan araçları tek tek tespit ediyor. Geçtiğimiz gün yapılan denetimlerde sadece yarım saatte toplam 38 araca 27 bin liralık ceza kesildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön