26 / 04 / 2024

Dipten gümüş alanlar yaşadı! Analistler: Gümüşe yatırım yapanlar 2 kat kazanacak! Gümüşte son durum ne?

Dipten gümüş alanlar yaşadı! Analistler: Gümüşe yatırım yapanlar 2 kat kazanacak! Gümüşte son durum ne?

Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde altında yaşanan hafif yükselişle beraber gümüş yatırımcısı ne olacağını merak ediyor.'' Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını arıyorlar.



Gümüş fiyatları değerli madenler yatırımcısı tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları ile paralel olarak yükselip düşen gümüş fiyatları yatırımcıların radarına girmiş durumda. Altın fiyatlarının 2,5 yıl aradan sonra en dip seviye olan 1625 seviyesine gerilemesi ile gümüş fiyatlarında da paralel sert düşüşler yaşandı.

Fed'in enflasyonla mücadele sonucu faizleri artırması ile doların güç kazanması kıymetli metaller üzerindeki baskısını yükseltti. Doların zirve rakamlara ulaşırken, altın ve gümüş fiyatları düşmeye başladı.

 Dipten gümüş alanlar yaşadı! Analistler: Gümüşe yatırım yapanlar 2 kat kazanacak! Gümüşte son durum ne?

Ons gümüş fiyatı faiz kararı öncesinde 19 dolar seviyelerinde işlem görürken karar sonrasında 18 dolar seviyelerini test etti. Gümüşün gram fiyatı ise 11 TL seviyelerinden 10 TL seviyesine kadar geriledi. Bu düşüş gümüş yatırımcılarını endişelendirmeye başladı.

Hafta sonun son gününde gümüş fiyatları yükselişe geçerken, yatırımcılar gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi, sorularının cevabını merak ediyor. Konu ile ilgili uzmanlar, gümüşün gidişatı hakkında yorumlar yapıyor.

Peki, GÜMÜŞ FİYATLARI DÜŞECEK Mİ, YÜKSELECEK Mİ?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön