20 / 04 / 2024

Divan Grubu dünyaya açıldı!

Divan Grubu dünyaya açıldı!

Divan Gaziantep Otel Genel Müdürü Ercüment Uluçer, Türkiye' nin gelişmiş ve de gelişmekte olan şehirlerine ek olarak dünyanın önemli kentlerinde de hizmet sunmayı amaçladıklarını söyledi.



Divan Gaziantep Otel Genel Müdürü Ercüment Uluçer, otelde düzenlediği basın toplantısında, 57 yıl önce yüzde yüz Türk sermayesiyle merhum Vehbi Koç tarafından kurulan Divan Grubu'nun, turizm sektörüne büyük katkılar sağladığını belirtti. 

Divan Grubu bünyesinde 2'si yurt dışında olmak üzere 12 otel bulunduğunu kaydeden Uluçer, şunları söyledi: "Divan markası Türkiye'nin ilk zincir otelidir. 

Grup olarak gelecek vizyonumuzda lokal bir zincir olmaktan öte 57 yıllık tecrübemizi daha farklı bir platforma taşıyarak uluslararası bir marka olmayı hedefliyoruz. Türkiye'nin gelişmiş ve gelişmekte olan şehirlerine ek olarak dünyanın önemli kentlerinde de hizmet sunmayı amaçlıyoruz." Hizmete açılan Divan Gaziantep'in havaalanına 25 kilometre uzaklıkta bulunduğunu ifade eden Uluçer, "Otelimiz 12 katlı olup, içerisinde 125 oda, 48 rezidans yer almakta. 6 ayrı toplantı salonu da bulunmaktadır. Otel konsept olarak sadece üstün kaliteli hizmet sunmakla kalmayıp aynı zamanda uzun süreli konaklamalar ile iş seyahati sırasında her türlü ihtiyacın karşılanmasına yönelik, ev rahatlığı ve konforunu oluşturma anlayışıyla tasarlanmıştır" diye konuştu. 

Uluçer, otelin 650 kişi kapasiteli 722 metrekarelik kolonsuz balo salonu ve üstiin teknoloji ile donatıldığını aktardı. 

Hizmete gireli 3 ay olmasına rağmen Divan Gaziantep'in kente yeni bir soluk getirdiğine dikkati çeken Uluçer, bölgedeki yatırımlarına devam edeceklerini dile getirdi. 

Uluçer, Divan Gaziantep, Divan Residence Gaziantep ve Divan Suites Gaziantep markalarının bir arada faaliyete seçeceğini sözlerine ekledi. 


Belde


Geri Dön