26 / 04 / 2024

Divan Grubu projeleri

Divan Grubu projeleri

DİVAN Grubu, Cezayir'de iki otel projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yatırımı Sari Marouf Immo LLC ve Kayı Real Estate Investment B.V tarafından yapacak otelin işletmeciliğini ise Divan Grubu üstleniyor.

Divan Grubu Cezayir'de 2 otel açacak!

Divan Grubu, işletmeciliğini yürüttüğü otellerdeki atılımına yurtiçinde olduğu kadar, yurtdışında da hız kesmeden devam ediyor. Grup, Afrika kıtasının en büyük ülkesi Cezayir’de iki otel projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Divan Grubu yurtiçi otel projelerine Cizre ile devam ediyor!

2017 yılı ortalarında bitirilmesi planlanan ve toplam inşaat maliyetinin 18 milyon dolar olması öngörülen otel ile birlikte, Cizre’ye Divan konforunun ve hizmet kalitesinin getirilmesi amaçlanıyor.

Divan Grubu dünyaya açıldı!

Divan Gaziantep Otel Genel Müdürü Ercüment Uluçer, Türkiye' nin gelişmiş ve de gelişmekte olan şehirlerine ek olarak dünyanın önemli kentlerinde de hizmet sunmayı amaçladıklarını söyledi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Divan Grubu yatırımları hızlandırma kararı aldı!

Covid-19 sürecinde yatırımlarını beklemeye alan ve verimliliğe odaklanan Divan Grubu yatırımlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Divan Kuruçeşme 2022'de açılıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde KOÇ Holding’e bağlı Divan Grubu Genel Müdürü Murat Tomruk'un otel yatırımlarına ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Atabek Şirketler Grubu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Atabek Konutları'nın lansmanını gerçekleştiren Atabek Atabek Şirketler Grubu yeni projeler için düğmeye bastı.

2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri!

TOKİ başvuruları ile binlerce dar gelirli vatandaş konut sahibi oluyor. 2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri merak ediliyor. Peki TOKİ konutları hangi illere yapılacak? İşte başvuru şartları...

Anadolu Grubu'ndan AND Gayrimenkul ile ortak markalı konut projeleri!

Gayrimenkul, perakende, içecek, tarım, enerji, sanayi ve otomotiv alanlarında olmak üzere toplamda 105 markayı bünyesinde tutan Anadolu Grubu, yatırımları ile ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor...

Galatasaray Divan Kurulu'nun gündeminde Riva ve Florya var!

Galatasaray'da Emlak Konut tarafından fesih süreci başlatılan Riva ve Florya projeleri için Divan Kurulu bugün toplanıyor.

Divan City Kayseri kapılarını açtı!

Koç Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Divan Grubu'nun Kayseri'deki yeni oteli Divan City Kayseri hizmete açıldı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun projeleri MIPIM’de yoğun ilgi gördü!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM’e katıldı. Hasanoğlu Şirketler Grubu fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıttı.

TOKİ İzmir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı'da hayata geçirdiği alt ve orta gelir grubu projeleri için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ İzmir Tire projesinde sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire'de hayata geçirdiği alt gelir ve orta gelir grubu projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

 TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı!

TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı. 2+1 ve 3+1 olmak üzere daire tiplerine yer verilen projede alt gelir grubu ve standart gelir grubu projeleri yer alıyor.

Divan Grubu'ndan Cizre'ye yatırım!

Koç Topluluğu'nun turizm sektöründeki markası olan Divan Grubu işletmeciliği yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Divan Grubu'ndan Cizre'ye yeni yatırımlar geliyor.

Divan Grubu projeleri Haberi

Divan Grubu projeleri
DİVAN Grubu, Afrika kıtasının en büyük ülkesi Cezayir'de iki otel projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Toplam maliyetinin 55 milyon Euro olması öngörülen Divan Cezayir ve Divan Express Cezayir'in 2018 yılının 3. çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. Yatırımı Sari Marouf Immo LLC ve Kayı Real Estate Investment B.V tarafından yapacak otelin işletmeciliğini ise Divan Grubu...