25 / 04 / 2024

Diyarbakır Radisson Blu Hotel açıldı!

Diyarbakır Radisson Blu Hotel açıldı!

Meya Otelcilik Turizm AŞ tarafından Diyarbakır’da Radisson Blu Hotel’i hizmete açıldı. Yapımı 3,5 yıl süren otel için 25 milyon dolar açıldı.



Yüzde 100 Diyarbakır sermayeli Caba Grup bünyesinde faaliyet gösteren Meya Otelcilik Turizm AŞ Diyarbakır’da Radisson Blu Hotel’i hizmete açtı. Aralık 2013’te yapımına başlanan ve yapımı 3,5 yıl süren Radisson Blu Hotel Diyarbakır için toplamda 25 milyon dolar harcandı.


Genel Müdür Mustafa Eryılmaz, yüzde 40’ı kadın olmak üzere 99 kişilik ekibiyle misafirlerine hizmet vermeye başladıklarını belirterek “Diyarbakır’daki tek Green Key Sertifikalı otel olmasının yanı sıra çevreci olma özelliğiyle de dikkatleri çekiyor. Personelimize Aralık 2016’dan itibaren eğitimler vermeye başladık. Mesleki eğitimin dışında ‘Yes I Can’ adlı sertifikalı özel bir eğitim verdik. İlk yardım eğitimi, hijyen eğitimleride verildi, yine bunlarda sertifikalı eğitimler” dedi.


Otel hakkında bilgiler veren Eryılmaz, “Sahip olduğu 3 toplantı salonu ve 1 bölünebilen büyük balo salonu ile hem verimli toplantılara hem de büyüleyici davet, balo ve 450 kişilik düğünlere ev sahipliği yapacak. Otelin organizasyon ve davetlere özel ekibi ve salonlardaki son sistem teknoloji de organizasyonun keyifli ve sorunsuz geçmesini sağlayacak” diye konuştu.



Dünya



Geri Dön