29 / 03 / 2024

Doğa Koleji'nde öğretmenler iş bıraktı!

Doğa Koleji'nde öğretmenler iş bıraktı!

Doğa Koleji'nin Ataşehir’deki yönetim binasına gelen öğretmenler, iş bıraktıklarını açıkladı. Velilerin de destek verdiği öğretmenler, "Doğa Koleji Öğretmenleri Hakkını Alacak" yazılı afiş ve "İş Kanunun 34. maddesine dayanarak iş bırakıyoruz" yazılı dövizler taşıdı...



Doğa Koleji'nin Ataşehir’deki yönetim binasına gelen öğretmenler, "Doğa Koleji Öğretmenleri Hakkını Alacak" yazılı afiş ve "İş Kanunun 34. maddesine dayanarak iş bırakıyoruz" yazılı dövizler taşıdı.

Açıklama yapan öğretmenler, ekonomik olarak büyük sorunlar yaşadıklarını, aylardır ücretlerinin ödenmemesine yönelik yönetimden doyurucu bir açıklama alamadıklarını ve bu şartlarda eğitim veremeyeceklerini belirtti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; öğretmenlere veliler de destek verdi. Grup adına bir öğretmen, iş bırakma bildirimlerini yönetime sundu. 

Bildirim yazısında, isim ve imzası bulunan işçilerin, fazlaya ilişkin tüm haklarının saklı kalmak kaydıyla, ücretleri ödeninceye kadar bugünden itibaren İş Kanunu’nun 34. maddesi gereğince haklarını kullanacağı ve tüm mağduriyetler için ayrıca yasal yollara başvuracağı belirtildi. 

Doğa Koleji'nde son durum!
 


Geri Dön