24 / 04 / 2024

Doğa Teras Evleri'nde metrekaresi 3 bin TL'ye!

Doğa Teras Evleri'nde metrekaresi 3 bin TL'ye!

Doğa Teras Evlerinde konutların metrekare fiyatı 3 bin TL ile 3 bin 800 TL arasında; fiyatları ise 170 bin TLden başlıyor, 730 bin TLye kadar yükseliyor. Proje için peşin veya banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabiliyor



 ENA Gayrimenkul projesi olarak 2010 yılının Temmuz ayında Kemerburgaz Göktürkte inşa edilen Doğa Teras Evlerinin 2012 yılının Mart ayında teslim edilmesi ve yaşamın başlaması planlanıyor.

1.810 metrekare arazi alanı üzerinde yükselen Doğa Teras Evleri, 9 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. Projede 1 adet 4+1 konut, 7 adet 3+1 konut, 30 adet 2+1 konut, 22 adet 1+1 konut ve 3 adet stüdyo konut yer alıyor.

A ve B olmak üzere toplam 2 blokta 63 konuttan meydana gelen Doğa Teras Evlerinde dairelerin alanları 50 metrekare ile 190 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Doğa Teras Evlerinde konutların metrekare fiyatı 3 bin TL ile 3 bin 800 TL arasında; fiyatları ise 170 bin TLden başlıyor, 730 bin TLye kadar yükseliyor. Proje için peşin veya banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabiliyor.

Orman manzarasına sahip bir konumda yükselen Doğa Teras Evlerinin B Blok çatısında yer alan sosyal alanında, kafe-bar ve açık havuz, A Blokta ise yaşam alanı (televizyon-kafe bölümü), fitness salonu, sauna, pilates ve yoga salonu, erkek ve kadınlar için soyunma odaları, çocuklar için kapalı-açık oyun parkları yer alıyor. Tüm bu ortak alanlar güneş enerjisi panellerinden sağlanan elektrikle aydınlatılacak.

ENA Gayrimenkul - Doğa Teras Evleri

2009 yılının Haziran ayında Edi Edgar Duek, Ari Duek ve Nuri Petek tarafından kurulan ENA Gayrimenkul, çağdaş insanın sahip olmayı arzu ettiği evleri, yaşanabilir bir çevrede, modern tekniklerle ve kaliteden ödün vermeden inşa etmeyi hedefler. ENA Gayrimenkul, kuruluşunun hemen ardından, inşaat ve gayrimenkul sektöründe derin bir tecrübeye sahip olan Doğa Gayrimenkul ile güçlerini birleştirdi. Bugüne kadar Doğa Country, Emirgan Evleri, Doğa Meşe Park ve Selenium Country, Doğa Feriloft, Doğa 77, Doğa Hanımeli projelerini tamamladı. Mart 2012 de teslimi yapılacak olan, mimarlığını Veranda İnşaat Ltd. Ştinin yaptığı Doğa Teras Evleri, ENA Gayrimenkulün ilk projesidir. Projenin kaba inşaatı tamamlanmış, ince işlerin yüzde 40ı bitmiş durumda. Geniş kitleleri değil, aynı bakış açısı, yaşam zevki ve hayat anlayışına sahip insanları bir araya getirme hedefiyle tasarlanan, yeni sahiplerine sadece bir ev değil, farklı bir yaşam şekli de sunan Doğa Teras Evleri şehirden uzakta ama bir o kadar da şehrin yakınında bir bölgede yaşamak isteyenlere hitap etmektedir. Doğa Teras Evleri, ev alarak kazanmak isteyen tüm yatırımcılar için de ideal bir seçenek oluşturmaktadır. ENA Gayrimenkul, kurucularının sektördeki deneyimlerinden aldığı ilhamla ve genç, dinamik, yaratıcı ekibiyle çalışmalarını sürdürmekte.

www.enagayrimenkul.com

0212 322 26 26

 


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön