26 / 04 / 2024

Doğalgaza yeni zam! Konutta yüzde 98, sanayide yüzde 552! 

Doğalgaza yeni zam! Konutta yüzde 98, sanayide yüzde 552! 

BOTAŞ tarafından yapılan son zam ile sanayiye sağlanan doğalgazda senelik fiyat yükselişi yüzde 552’ye; konutta ise yüzde 98'e ulaştı.



BOTAŞ tarafından yapılan son zamkla beraber sanayiye sağlanan doğalgazda senelik fiyat yükselişi yüzde 552’ye; konutta ise yüzde 98'e ulaştı. Bunun ardından, iğneden ipliğe yeni bir zam dalgasının kapıda olduğu belirtiliyor. 

Doğalgaza yeni zam! Konutta yüzde 98, sanayide yüzde 552! 

Sektörden kaynaklar zamlarla ilgili ve gelecek süreçle ilgili dikkar çeken açıklamalarda bulundu. En son Putin'in “Dost olmayan ülkelere doğalgaz satışının ödemelerinde Rus rublesine geçmeyi planlıyoruz” açıklamasının ardından doğalgaz fiyatları uçmuştu.

Peki doğalgaz fiyatları ne oldu? Doğalgaza ne kadar zam geldi? İşte doğalgaz fiyatlarındaki son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön