20 / 04 / 2024

Doğalgaz zammı 2022

Doğalgaz zammı 2022

BOTAŞ tarafından yapılan son zam ile sanayiye sağlanan doğalgazda senelik fiyat yükselişi yüzde 552’ye; konutta ise yüzde 98'e ulaştı.

Doğalgaza yüzde 18 zam geldi! İşte yeni tarife tablosu!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgazda elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 18,3'lük zam yapıldı.

Avrupa'da doğalgaz fiyatlarında sert artış! Türkiye’de doğalgaz zamlanacak mı?

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri harekatı ve Rusya'ya yönelik alınan yaptırım kararları sonrası ülkemizde doğalgaz fiyatlarının artacağına yönelik endişeler gündeme geldi. Doğalgaz fiyatlarına zam olup olmayacağı hakkında bir açıklama yapıldı. İşte konu hakkında tüm detaylar...

Doğalgaza borsa zammı!

Doğalgaz faturalarından şirketlerin temsil, ağırlama gibi masrafları artık alınmıyor. Fakat bu defa da firmaların borsa ve kadro masrafları faturaya yansıtılacak.

Kiracılar dikkat! Doğalgaz dönüşümü yapılan evde kiraya ek zam gelir mi? 

Kirada bulunan evlerin doğalgaz dönüşümü yapılması halinde ev sahipleri de bu dönüşümden faydalanarak kiraya ek zam yapmak için kiracı ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Peki, kiracılar böyle bir ek zammı kabul etmek zorundalar mı?

Ücretsiz doğalgaz ödemelerinde flaş gelişme! Fazla ödemeler zammıyla geri alınacak!

Bakanlık tarafından ücretsiz doğalgaz uygulaması kapsamında doğalgaz şirketlerine yapacağı ödemelerdeki süre 5 günden 10 güne uzatılırken dağıtım şirketine yapılan fazla ödemeler gecikme zammıyla birlikte geri alınacak.

Başvurusu onaylanan herkes PTT'den hemen 2500 TL'yi alacak! Doğalgaz destek ödemeleri 2022...

Doğalgaz desteğinden faydalanan milyonlarca vatandaş yılbaşına sayılı günler kala doğalgaz desteğine zam yapılıp yapılmayacağı sorusunun yanıtını arıyor. Peki, doğal gaz fatura desteğine zam gelecek mi? Doğalgaz destek ödemeleri hesaplara yattı mı?

Doğalgaz üstüne almak kaç TL 2022?

Doğalgaz üstüne alma işlemi nasıl olur ve bu işlemin tutarı ne kadardır? İşte merak edilen ayrıntılar!

2022 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Isınma yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımı halk arasında ısınma yardımı olarak da anılan ödemelerin ne zaman yatacağı merakla araştırılıyor. Aralık ayına girilmesi ile birlikte doğalgaz yardımına dair soruların da sayısı da arttı. İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı ne zaman verilecek? 2022 doğalgaz yardımı ne zaman? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımının ne zaman yatıracağı sorusu şu sıralarda sıklıkla araştırılmaktadır. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık konu ile ilgili açıklama yaptı. İşte doğalgaz yardımına dair merak edilenler!

Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, faturasını ödemekte zorlanan ihtiyaç sahibi haneleri kapsayan Doğal Gaz Tüketim Desteği kış dönemi ödemelerinin başladığını açıkladı. Peki Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yapılacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2022?

Doğalgaz yardımı ödemelerinin başlayıp başlamadığı pek çok vatandaş tarafından araştırılmaktadır. İşte Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yapılacak? sorusunun yanıtı!

Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı ne kadar? (2022 e-Devlet doğalgaz yardımı başvuru ekranı)

Doğalgaz yardımı başvurusu, ısınma ihtiyacını karşılamakta zorlanan ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasında ön sıralarda yer alıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamalarla birlikte doğalgaz yardımı için ücretin arttığını duy

Doğalgaz faturanız el yakmasın

Doğalgaz zammından sonra kışın herkes bu yöntemleri uygulayacak…. Kışın evinizin ısısını koruyup sıcak tutmanın en etkili yolarını sizler için araştırdık ve bulduk..

Doğalgaz yardımı başvurusu 2022 nasıl yapılır? Doğalgaz fatura desteği şartları nedir?

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik ödenmeye başlanan doğalgaz yardımı 450 TL ile 1.150 TL arasında yapılıyor. Bu ödenekten faydalanmak isteyen tüm vatandaşlar başvuru şeklini ve şartlarını araştırıyorlar. İşte tüm merak edilenler...

Isı pompasıyla doğalgaz faturaları düşecek! İşte ısı pompaları Mart 2022 fiyat listesi!

Rusya ve Ukrayna savaşının ardından pek çok ülke Rus gazına olan bağımlılıklarını sorgulamaya ve doğalgaz yerine ne kullanabileceklerini araştırmaya başladı. Bu duruma alternatif ısı pompaları olabilir mi? Peki ısı pompası nedir, fiyatları ne kadar? İşte ısı pompaları Mart 2022 fiyat listesi...

Doğalgaz fatura desteği 2022 yattı mı? eDevlet ile 2022 doğalgaz fatura yardımı başvuru şartları!

Yüksek gelen doğalgaz faturalarından sonra hükümet yetkilileri harekete geçti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vatandaşlara doğalgaz fatura desteğinde bulunacaklarını açıkladı. İşte detaylar...

Doğalgaz zammı 2022 Haberi

Doğalgaz zammı 2022

BOTAŞ tarafından yapılan son zamkla beraber sanayiye sağlanan doğalgazda senelik fiyat yükselişi yüzde 552’ye; konutta ise yüzde 98'e ulaştı. Bunun ardından, iğneden ipliğe yeni bir zam dalgasının kapıda olduğu belirtiliyor. 

Sektörden kaynaklar zamlarla ilgili ve gelecek süreçle ilgili dikkar çeken açıklamalarda bulundu. En son Putin'in “Dost olmayan ülkelere doğalgaz satışının ödemelerinde Rus rublesine geçmeyi planlıyoruz” açıklamasının ardından doğalgaz fiyatları uçmuştu.

Peki doğalgaz fiyatları ne oldu? Doğalgaza ne kadar zam geldi? İşte doğalgaz fiyatlarındaki son durum...

Doğalgaz fiyatlarında yapılan son zamlarla beraber başta elektrik olacak şekilde iğneden ipliğe her üründe yeni bir zam dalgasına neden olması öngörülüyor. BOTAŞ tarafından yapılan açıklamada, 1 Nisan (dün) itibarıyla konutlardaki doğalgazın birim fiyatına yüzde 35 oranında, elektrik üretimi için kullanılan doğalgazın birim fiyatına ise yüzde 44.30 oranında,...