28 / 03 / 2024

Doğru zamanda doğru yatırımı yapın!

Doğru zamanda doğru yatırımı yapın!

Firma: Özak-Yenigün-Ziylan

Proje: Büyükyalı

Geleceği gören iyi bir yatırımcı, bugünden fırsatları yakalar, geleceğine değer katar. Siz de geleceğinizi, İstanbul’un yeni ulaşım akslarının merkezinde, denizi hayatın içine katan bir yatırımla şekillendirin..



Büyükyalı İstanbul projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Geleceği gören iyi bir yatırımcı, bugünden fırsatları yakalar, geleceğine değer katar. Siz de geleceğinizi, İstanbul’un yeni ulaşım akslarının merkezinde, denizi hayatın içine katan bir yatırımla şekillendirin.


Emlak Konut güvencesinde, potansiyeli yüksek bir yatırım

İstanbul’un gün geçtikçe gelişen, geliştikçe değerlenen bölgesi Zeytinburnu’nda, çocuklarınıza miras bırakabileceğiniz bir yatırım…


Emlak Konut güvencesi ve net metrekare değeriyle, Zeytinburnu sahil yolundaki kârlı ve risksiz proje: Büyükyalı


Doğru zamanda doğru yatırımı yapın!


Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat, “iyi yaşam ve insan” kavramlarını odağına alan yeni bir deniz semtini “Büyükyalı” adıyla hayata geçiriyor. Getiri potansiyeliyle bir fırsat sunan Büyükyalı, günümüzde çehresi değişen ve şehrin ulaşım akslarının merkezinde yer alan Kazlıçeşme sahil yolunda, geleceği gören yatırımcıları bekliyor.


İstanbul’un yeni yatırımlarla değerlenen bölgesi Zeytinburnu’nda yer alıyor

Gelişme potansiyeliyle Avrupa’nın sayılı şehirleri arasında yer alan İstanbul, yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi olmayı sürdürüyor. Şehrin, markalı projeler ve devlet yatırımlarıyla çehresi tamamen değişen ve yüksek değer artışı kaydeden ilçesi Zeytinburnu, yatırım potansiyeliyle dikkat çekiyor. Nitelikli spor merkezleri, okul ve üniversitelerin yer aldığı bir bölge olmasıyla öne çıkan Zeytinburnu; yeni konut, marina*¹, otel, alışveriş merkezi, hastane ve altyapı projeleriyle her geçen gün gelişiyor.


Artan ulaşım yatırımları, bölgenin değerleneceğinin göstergesi

Bir bölgenin değerleneceğinin büyük göstergesi olan ulaşım yatırımlarının yoğunlaşması ve alternatiflerin çeşitliliği, Büyükyalı’yı yatırım için doğru adres haline getiriyor. İstanbul’un kara, deniz ve raylı sistem ulaşım akslarının kesiştiği  Zeytinburnu’nda yer alan Büyükyalı’nın yatırım değeri, yapımı devam eden  Marmaray  Zeytinburnu durağı*², Avrasya Tüneli*² ve yeni sahil yolu*² ile daha da artıyor.


Doğru zamanda doğru yatırımı yapın!


Emlak Konut güvencesinde yükseliyor

Her aşaması, Emlak Konut GYO onayı ve güvencesiyle yürütülen  Büyükyalı  bu özelliğiyle, sahil yolundaki değerli ve risksiz proje olarak konumlanıyor. Brüt-net metrekare ölçümünde de Emlak Konut standartlarını uygulayan ve kamuoyunu doğru şekilde bilgilendiren Büyükyalı, net metrekare değeriyle markalı lüks konut kategorisinde tüketiciler için kârlı bir proje olarak öne çıkıyor.



İstabul’un yeni şehir parkına 4 km. uzaklıkta

Büyükyalı, çevresindeki sosyal alanların çeşitliliğiyle de farkını ortaya koyuyor. Tamamlandığında, 500 bin metrekareyle İstanbulluların nefes alacağı büyük park alanlarından biri olması planlanan Çırpıcı Şehir Parkı*³, Büyükyalı’ya 4 km. uzaklıkta yer alıyor.


Doğru zamanda doğru yatırımı yapın!


Lansmanı 2016’nın son çeyreğinde

İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda yer alan Büyükyalı’nın mimari projesini, 200’den fazla ödülün sahibi İngiliz Chapman Taylor üstleniyor. Projenin konseptini; yaya konforu, geleneksel mahalle kültürü, semt yaşamı, renkli sosyal hayat ve kültürel çeşitliliği destekleyen “Yeni Şehircilik” akımı oluşturuyor. Toplam 111 dönümlük arazide yükselecek Büyükyalı’da, ilk etapta 452 ünitenin lansmanının 2016’nın son çeyreğinde yapılması, semtte yaşamın ise 2019 sonunda başlaması planlanıyor.


Siz de “iyi yaşam”a yatırım yapmak için tıklayınız.


*¹ Marina izin ve projelendirme süreçleri devam etmektedir. 


*² Avrasya Tüneli, Marmaray ve yeni sahil yolu inşaat sürecindedir.


www.ibb.gov.tr sitesinde yapılan açıklama kaynak alınmıştır.





projeye sor



Geri Dön