29 / 03 / 2024

Doğuş Dış Cephe Ve Çatı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Doğuş Dış Cephe Ve Çatı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nurdan Cavaş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Doğuş Dış Cephe Ve Çatı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Nurdan Cavaş tarafından kuruldu. 


Doğuş Dış Cephe Ve Çatı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü insaat islerini anahtar teslimi taahhüt ......ve anasözleşmesinde yazılı işler.




Geri Dön