19 / 04 / 2024

Doğuş Grubu Hırvatistan’daki oteli açtı!

Doğuş Grubu Hırvatistan’daki oteli açtı!

Türkiye'de satın aldığı lüks restoranlarla adından söz ettiren Doğuş Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Doğuş Grubu, yat limanı işletmeciliğinden sonra Avrupa'da otelcilikle büyümeye başladı.



Türkiye'de satın aldığı lüks restoranlarla adından söz ettiren Doğuş Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Doğuş Grubu, yat limanı işletmeciliğinden sonra Avrupa'da otelcilikle büyümeye başladı. Yunanistan'da ünlü otel Astir Palace ihalesini kazanan, İtalya'da ise jet sosyetenin konakladığı Capri Palace'a ortak olan Doğuş Grubu, Hırvatistan'a ise D-Resort markasıyla girdi. Doğuş Grubu, Hırvatistan'daki ilk otelini ise D-Resort Sibenik adıyla sessiz sedasız açtı. 



60 MİLYON TL 

Yaklaşık 60 milyon liralık yatırımla kurulan otel, aynı zamanda Doğuş'un D-Resort markasını ilk kez yurtdışına açtığı anlamına geliyor. Geçen yıl ilk kez Sabah'ın yatırım haberini duyurduğu 5 yıldızlı otel, toplam 45 bin metrekarelik alanda kuruldu. 69 odalı Hotel Sibenik, her biri 150 metrekarelik, özel havuzlu 3 adet VIP villaya sahip. 150 yatak kapasiteli otelde, yat kulübü de var. D-Hotels and Resorts çatısı altında Türkiye'de otelcilik yapan Doğuş'un en önemli yatırımları ise Ege ve Akdeniz'de bulunuyor. Doğuş'un turizm portföyünde Park Hyatt İstanbul, Maçka Palas; Grand Hyatt İstanbul, SOHO House Istanbul, MARITIM Hotel Club Alantur, Argos in Cappadocia, Maçakızı Bodrum, D-Hotel Maris, D-Resort Grand Azur Marmaris, D-Resort Göcek. Rixos Downtown Antalya var. 




Sabah 


Geri Dön