26 / 04 / 2024

Dolar 2 ay sonra işte bu rakamı görecek! Analistler peş peşe açıkladı, gören inanamadı! Hemen bakın!

Dolar 2 ay sonra işte bu rakamı görecek! Analistler peş peşe açıkladı, gören inanamadı! Hemen bakın!

Dolar kuru ile ilgili son dakika tahmini geldi. Dolar 2 ay sonra işte bu rakamı görecek... Hemen bakın...



TGRTHaber'de yer alan habere göre, Fed küresel piyasaların merakla beklediği faiz kararını resmen açıkladı. Verilen bilgiye göre, Fed, faizi 75 baz puan artırdı. Söz konusu bu artışla beraber politika faizi yüzde 3-3,25 aralığına yükseldi. Üst üste 5. kez faiz artışına giden Fed'in kararının ardından ekonomistler Kasım ayında 50 baz puanlık bir artış daha bekliyor.

TGRT Haber’de “Merkez Bankaları altın topluyor” şeklinde bir cümle kuran finans analisti İslam Memiş, piyasalardaki son durumu değerlendirdi ve altın-dolar yatırımcısına kritik uyarılarda bulundu.

Dolar 2 ay sonra işte bu rakamı görecek! Analistler peş peşe açıkladı, gören inanamadı! Hemen bakın!

MEMİŞ’TEN SON DAKİKA DUDAK UCUKLATAN DOLAR TAHMİNİ 

Fed’in merakla beklenen faiz artırımı doların değerinin artmasına sebep olurken dolar karşısındaki tüm altın, gümüş ve diğer ülkelerin para birimlerinde değer kayıplarına sebep oluyor. Uzun bir zamandır yükselişine devam eden dolar/TL kuru 18.32 TL'yi geçti.

Dolar FED kararı sonrası arttı ve 18.34 TL'yi zorladı. Yaptığı açıklamada dolar kurunun yükselişine devam edeceğine değinen Piyasa Kahini İslam Memiş, dolar kurunun yılın son çeyreğini bitirmeden 20-21 lira aralığını test edeceğini  belirterek,  "Çünkü dolar endeksi yükselmeye devam ediyor. Doların uluslararası piyasalardaki değeri düşmedikçe içerde yeni hamlelere ihtiyaç var” dedi. 

Freni patlamış kamyon gibi gelen dolar kuru 9 gün sonra işte bu kadar olacak! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

1 dolar 10 gün sonra işte bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı!

Altın ve dolar için peş peşe son dakika açıklaması! Açık açık tarih verildi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön