19 / 04 / 2024

Dolar 24 saat sonra bu kadar olacak! Dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Elinde doları olanlar bakmayan bin pişman

Dolar 24 saat sonra bu kadar olacak! Dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Elinde doları olanlar bakmayan bin pişman

Piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon rakamları yarın açıklanacak. Yarın açıklanan veriler sonrası doların yönü belli olacak. Herkes yarınki verilere odaklandı. Dolar yarın ne kadar olacak? Bakmayan bin pişman..



DOLAR 24 SAAT SONRA BU KADAR OLACAK

Dolar kuru haftanın ilk gününden itibaren yatay seyrine devam ediyor. Dolar yönünü belirlemek için 24 saat sonra yani yarın açıklanacak enflasyon rakamlarını bekliyor. Eğer yarınki enflasyon oranları beklentilerin üzerinde gelirse dolarsa yukarı yönlü hareket bekleniyor. 

Selçuk Geçer, doların 30 lira olacağı tarihi açıkladı: Benden duyun!

Fed 1-2 Kasımn tarihlerinde yapacağı faiz toplantısında faiz artırımına gitmesi bekleniyor. Çünkü Fed enflasyon rakamları düşene kadar faiz artırımlarına devam edeceğini belirtmişti. Yarınki enflasyon rakamları yüksek gelirse Fed faizleri arıtırır ve sonucunda dolar kuru rekor seviyelere gelir.
Analistlere göre doların yarın 19 TL seviyesinde olması bekleniyor. 

Dolar 3 gündür yatay seyrediyor.  Dolar kuru yönüne karar verebilmek için kritik eylül ayı ABD enflasyonu rakamlarını bekliyor.

Yarın TSİ ile saat 15:30'da açıklanacak ABD enflasyonunun biraz gevşeyerek yüzde 8.1'e  düşmesi bekleniyor.  Ağustos ayında enflasyon oranı beklentileri aşarak yüzde 8.3 olarak açıklanmıştı. 


Geri Dön