29 / 03 / 2024

'Dolar almayın' diyen İslam Memiş tarih verdi! Elinde dolar olanlar dikkat! O gün tufan kopacak...

'Dolar almayın' diyen İslam Memiş tarih verdi! Elinde dolar olanlar dikkat! O gün tufan kopacak...

Dolar kurunun tekrar 17 TL seviyelerine kadar yükselmesi ile Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten 'Dolar almayın' uyarısı geldi. İşte ayrıntılar...



Dolar kuru Kurban Bayramı'ndan sonra tekrar 17 lira seviyesine ulaştı.  Yatırımcılar ise ''bu seviyeden dolar alalım mı, bozduralım mı'' sorusuna cevap ararken İslam Memiş'ten 'dolar almayın' uyarısı geldi.

Dolar kuru ABD enflayon rakamları açıklandıktan sonra yükselişe geçti. Tekrar 17 lira seviyelerini geçen dolar kuru bugün şu sıralar 17,64 lira seviyesinde işlem görüyor.

 Dolar almayın diyen İslam Memiş tarih verdi! Elinde dolar olanlar dikkat! O gün tufan kopacak...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları dolar konusunda uyardı. Yıl sonunda 'Tufan geliyor' diye açıklama yapan İslam Mermiş dolar ile ilgili kritik açıklamayı yaptı. 

Peki şu süreçte dolar alınmalı mı? Dolar alalım mı, bozduralım mı? Dolar ne olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? İşte tüm merak edilenleri İslam Memiş tarih vererek açıkladı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön