24 / 04 / 2024

Dolar altına göz açtırmıyor! Doların yükselişi altını çileden çıkarttı

Dolar altına göz açtırmıyor! Doların yükselişi altını çileden çıkarttı

Dolar kuru bugün 16 lira seviyesine yaklaştı ve hızla yükselmeye devam ediyor. Doların bu yükselişi altına olan talebi azaltıyor. Dolar altına resmen göz açtırmıyor...



DOLAR GÖZ AÇTIRMIYOR

Bu hafta Fed Başkanı Jerome Powell'ın yapmış olduğu enflasyon düşene kadar faiz arttırmaya gideceğiz açıklamalarından sonra dolarda sert yükseliş hızlandı ve yükselmeye de devam ediyor. Bu durum karşısında altın fiyatlarına aşağı yönlü bir hareket yaşanmaya başladı ve kıymetli metaller üzerinde bir baskı oluşturdu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön