19 / 04 / 2024

Dolar Aralık'ta kanatlanıp uçacak! Analistler peş peşe rakam verdi!

Dolar Aralık'ta kanatlanıp uçacak! Analistler peş peşe rakam verdi!

Dolar ve altın piyasalarındaki dalgalı seyir tüm hızıyla devam ederken, analistler doların uçuşa geçeceğini açıkladı. İşte doların kanatlanıp uçacağı o tarih...



DOLAR ARALIK'TA KANATLANIP UÇACAK!

Analistler, dolarda herkesin beklediği yükselişin Aralık ayında geleceğini duyurdu. Analistler, peş peşe açıkladı. Dolar Aralık ayında kanatlanıp uçacak! Analistlere göre; dolar Aralık'ta 21 TL'yi görecek. Doların bu seneyi yeni bir rekorla kapatacağını belirten analistler, yeni bir önlem alınmazsa bunun kesin olduğunu düşünüyor.

 Dolar Aralık ta kanatlanıp uçacak! Analistler peş peşe rakam verdi!

DOLARDA SON DURUM NE?

Bugün dolar kuru alış fiyatı 18,55 TL, satış fiyatı ise 18,59 TL seviyesinde işlem görüyor. Euro dolar paritesi de 0,97 seviyesinde değerleniyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön