23 / 04 / 2024

Dolar bir hafta sonra bu kadar olacak!

Dolar bir hafta sonra bu kadar olacak!

Dolar için dikkat çeken açıklama yapıldı. O isimin iddialarına göre dolar bir hafta sonra fırlayacak! Hemen bakın! İşte detaylar…



ABD’de TÜFE verilerinin açıklanması ile dolar güç kazanan doların bir hafta sonra göreceği rakam açıklandı. O isim tarafından yapılan açıklamalara göre dolar sadece bir hafta sonra zirveye çıkacak.

Amerika Birleşik Devletleri'nde, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) aylık yüzde 0,4 oranında artış yaşayarak yıllık bazda yüzde 8,2 artarak beklentilerin üzerinde kaydedildi. Beklenenden daha fazla gelen TÜFE verileri, kalıcı enflasyonist baskı düşüncesini beraberinde getirdi.

Bu verilerle beraber ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Kasım’da dördüncü kez faiz oranlarını 75 baz puan artıracağı öne sürüldü. Bu da doların en tepeye çıkacağını gösteriyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön