19 / 03 / 2024

Dolar bozdurana ev alırken komisyon yok!

Dolar bozdurana ev alırken komisyon yok!

Adıyaman'da bir emlakçı, 20 bin dolar bozdurup makbuzunu getiren müşterilerinden komisyon ücreti almayacak ve danışmanlık hizmetini de ücretsiz verecek



Adıyaman'da bir emlakçı, 20 bin dolar bozdurarak makbuzunu getiren müşterilerinden komisyon ve danışmanlık ücreti almayacak.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına vatandaşlar ve esnafın desteği artarak devam ediyor.


Hastane caddesinde emlakçılık yapan Yusuf Yükçü de kampanyaya destek vererek, 20 bin dolar bozdurup makbuz getirene çeşitli hizmetleri ücretsiz vermeyi vadediyor.


Yükçü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için kampanya başlattıklarını söyledi.


Doların yükselmesinin esnafı kötü yönde etkilediğini dile getiren Yükçü, "Halkı da çok etkiliyor. O nedenle böyle bir kampanya yapmaya başladım. 20 bin dolar bozdurarak makbuzunu getiren, gayrimenkul alan herkesten komisyon ve danışmanlık ücreti almıyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Dünya 5'ten büyüktür' sözünü şimdi daha iyi anlıyoruz. Bütün herkese örnek olacak bir kampanyadır." dedi.


Kampanyanın Türkiye genelinde olduğu gibi Adıyaman'da da ilgi gördüğünü aktaran Yükçü, dolar bozdurma kampanyasının birlik ve beraberliğin göstergesi olduğunu belirtti. 


AA


Geri Dön