18 / 04 / 2024

Dolar bugün kaç lira oldu 17 Temmuz güncel dolar fiyatları! Dolar alacaklar hemen buna baksın

Dolar bugün kaç lira oldu 17 Temmuz güncel dolar fiyatları! Dolar alacaklar hemen buna baksın

Dolar bugün ne kadar oldu, dolar alacaklara dikkat çeken uyarılar, dolar 17 Temmuz'da kaç liradan alınıp satılıyor. Doların kaç lira olduğu kaç liradan satıldığı vatandaşlar tarafından merak edilip araştırılıyor. Dolardaki son durum bilgileri haberimizde... İşte detaylar...



Dolar bugüne ne kadardan alınıp satılıyor, 16 Temmuz'da dolar günü kaç liradan kapattı 17 Temmuz Pazar günü dolar kaç liradan satılıyor sorusu vatandaşların merakla araştırdığı konulardan. Dolardaki yükseliş ne zaman hız kazanacak yoksa dolar düşecek mi, döviz kurundaki hareketlilikleri ne belirliyor, doların son olarak euroyu geçtiği açıklanıştı. Doların seyri FED'in kararlarını bekliyor. ABD Merkez Bankası, elindeki en güçlü silah olan faizi dolar için ateşlemeye devam ediyor. 

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) agresif şahin faiz politikalarına devam edeceğine ilişkin beklentiler ve artan güvenli liman talebi, doları diğer para birimleri karşısında dimdik tutmaya devam ediyor. Avro/dolar paritesi önceki günlerde 0,9952 ile son 20 yılın en düşüğüne gerilemişti.

Piyasalar 15 Temmuz'da işlem gördükten sonra hafta sonuna geçildi. Doların 18 Temmuz Pazartesi günü yükselişle güne başlaması bekleniyor.

Dolar kuru son olarak 17 lira 40 kuruştan satıldı.

Piyasalarda dolar alış 17,48 satış ise 17,55 liradan işlem görüyor.

Dolar bugün kaç lira oldu 17 Temmuz güncel dolar fiyatları! Dolar alacaklar hemen buna baksın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön