26 / 04 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 1 Aralık 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 1 Aralık 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 1 Aralık Perşembe günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL, geçtiğimiz son işlem günün rakamları yani 18,64 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 1 Aralık Perşembe kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 1 ARALIK PERŞEMBE DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL, güne yatay seyirle başlamasından sonra 18,64 seviyelerinde işlem görüyor. Haftanın dördüncü işlem gününe 18,64 seviyelerinden başladı. Piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde yani 1 Aralık Perşembe Dolar/TL, yeni güne yatay başlamasından sonra saat 10.30 itibarıyla önceki kapanışın hemen üzerinde 18,6380'den işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL yüzde 0,4 artış ile 19,4750'den, sterlin/TL yüzde 0,4 yükselişle 22,5670'ten satılıyor.

 İşte 1 Aralık Perşembe güncel döviz kurları…

Dolar endeksi, şu anlarda önceki kapanışın yüzde 0,5 altında 106,4 seviyesinde bulunurken, euro/dolar paritesi ise yüzde 0,4 artış ile 1,0450'den işlem görüyor. Analistler, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın dünkü konuşmasından sonra Fed'in aralıkta faiz artırım hızını yavaşlatacağı beklentilerinin artmasıyla doların diğer para birimleri karşısında baskılandığını duyurdu.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro, geçtiğimiz haftanın kapanış rakamlarına göre haftanın dördüncü gününde yatay seyir ile devam etti. İkinci işlem gününde kapanış seviyesinin yüzde euro/TL 19,47'tan işlem gördü. Dolar kuru anlık yüzde 0,5 oranında azalış ile 18,64 liradan alıcı bulurken satış da 18,64’ten tamamladı.

Fed'in Bej Kitap raporunda da enflasyonda ılımlı seyir beklentilerine karşın resesyon kaygılarına yer verildiğini anımsatan analistler, birçok katılımcının ekonomik görünüme ilişkin daha fazla belirsizlik veya artan karamsarlıkları öne çıkardığını dile getirdi. Geçtiğimiz gün ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin şahin açıklamaları ile günü yüzde 0,6 artış ile 106,7 seviyesinde dolar endeksi tamamlamıştı.

Ev almak artık hayal olmasın! Bakan’dan açıklama geldi! Konut kredisinde yeni bir döneme girildi!

Selçuk Geçer’den dolar bombardımanı! Dolar için o kritik tarihi işaret etti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön