29 / 03 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 8 Ağustos 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 8 Ağustos 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar, 8 Ağustos Pazartesi günü ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? 8 Ağustos Pazartesi günü dolar araştırılıyor. İşte 8 Ağustos Pazartesi kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 8 AĞUSTOS PAZARTESİ DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Piyasaların açıldığı haftanın piyasaların açık olduğu haftanın ilk gününde yani 8 Ağustos günü, dolar ve eurodaki yakından takip ediliyor. Dolar, haftaya yükselişle başlamasından sonra 17,96 seviyelerinde işlem görüyor. İşte 8 Ağustos Pazartesi güncel döviz kurları…

Dolar TL olarak yeni haftaya değer kazancıyla başlamasından sonra saat 10.40 itibarıyla yüzde 0,3 artışla 17,9620'den işlem görüyor. Euro hakkında bilgi almak isteyenlerde var. Euro da aynı dakikalarda yüzde 0,46 primle 18,3250'den, sterlin TL olarak yüzde 0,50 yükselişle 21,7430'dan satılmaktadır.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Döviz piyasası ne durumda? Euro da dolar gibi piyasaların açık olduğu haftanın ilk gününde vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Euro 8 Ağustos Pazartesi gününü de merakla araştırılıyor. Euro da dolar gibi yükselişine devam ediyor. Euro, yüzde 0,46 primle 18,3250'den satışa sunuluyor. Şu anlarda da geçtiğimiz kapanışın yüzde 0,1 altında 106,5 seviyesinde bulunurken, Euro ve dolar paritesi 0,2 yükselişle 1,0210'dan alıcı buluyor.

Ev fiyatlarını düşürecek hamle genişletildi! İsteyen ev isteyen iş yeri sahibi olabilecek!

TOKİ sosyal konut projeleri konut fiyatlarını ne zaman düşecek? İşte konut fiyatlarına dair detaylar!

Altını olanlar yaşadı! Fiyatlarda patlama meydana gelecek! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön