28 / 03 / 2024

Dolar coştu, altın tuzla buz! Uzmanlar uyarıyor! Bu gelişmeler yaşanırsa altın ve dolar böyle olacak

Dolar coştu, altın tuzla buz! Uzmanlar uyarıyor! Bu gelişmeler yaşanırsa altın ve dolar böyle olacak

Altın ve dolar piyasasında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Haftanın ilk işlem gününde dolar coştu, altın ise tuzla buz oldu. Uzmanlardan altın ve dolar konusunda uyarılar gelmeye başladı.



Son zamanlarda altın fiyatlarındaki düşüşler herkesin dikaktini çekiyor.  Gram altın fiyatı 1000 TL sınırına kadar geldi. Bugün altın fiyatlarındaki düşüş kaldığı yerden devam ediyor.

Gram altın bugün 1019 TL'den işlem görürken resmen tuzla buz oldu, dolar/TL ise coştu. Bu konuda araştırma yapan yatırımcılar altın fiyatları ne olacak? Dolar ne olur? Dolar yükselmeye devam edecek mi? gibi soruların yanıtlarını merak ederken uzmanlardan uyarılar geldi.

Altın ve dolar için kritik gelişmelerin yaşanacağını belirten uzmanlar altın ve doların yönünün nasıl olacağını açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön