25 / 04 / 2024

Dolar dur durak bilmeden yükseliyor! Gümüş ise giderek zayıflıyor...

Dolar dur durak bilmeden yükseliyor! Gümüş ise giderek zayıflıyor...

Dolar/TL kuru dün akşam 18,76 TL seviyesini gördü. Dolar yeni günde de dur durak bilmeden yükseliyor. Dolar baskısı altında kalan gümüş fiyatları ise giderek zayıflıyor...



DOLAR DUR DURAK BİLMİYOR

Dolar endeki bugün tarihi rekorunu kırdı. 114 seviyelerini geçen dolar endeki gelişmiş tüm ülke para birimleri karşısında değer kazanırken altın, gümüş ve emtia fiyatlarının düşmesine neden oldu.

Faiz baskısı da gümüş fiyatlarını olumsuz etkiliyor. Altın ve diğer emtia grubunda olduğu gibi faiz baskısı hem fiyatın cazibesini azaltıyor hem de yüksek faiz, büyüme üzerindeki risklerin artmasına neden oluyor.

Dolar dur durak bilmeden yükseliyor! Gümüş ise giderek zayıflıyor...

Dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Dolar dün akşamki 18,76 TL seviyesinin ardından bugün de yükselişine devam ediyor.  Euro dolar paritesi bugün 0,95 seviyesine kadar düştü.

Gümüş fiyatları güçlenen dolar karşısında zayıflaşırken yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki düşüşün ne zamana kadar devam edeceğini merak ediyor.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? İşte son dakika gümüş fiyatları 28 Eylül 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön