26 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları yükseliyor! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat!

Gümüş fiyatları yükseliyor! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat!

Gümüş fiyatları haftanın üçüncü işlem gününün kapanışında yükselişe geçti. ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra piyasaların hareketlenmesi ile gümüş fiyatları da yükseldi...



Gümüş fiyatları, son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Bugün saat 15:30'da açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra piyasalarda hareketlilik başladı.

Son günlerde durağan işlem gören altın fiyatları yükselmeye başladı. Altın ile birlikte gümüş fiyatları da  yukarı yönlü hareket etmeye başladı.

Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı kaç TL? işte son dakika gümüş fiyatları 13 Temmuz 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön