19 / 04 / 2024

Dolar, Euro, Altın ve Borsa yatırımcıları bu hafta hangi verileri takip edecek?

Dolar, Euro, Altın ve Borsa yatırımcıları bu hafta hangi verileri takip edecek?

Piyasalar bu hafta yurt dışından gelecek yoğun verilerin ve uluslararası merkez bankaları yetkililerinin açıklamalarına odaklanacak. İşte yatırım kararlarını etkileyecek yoğun veri gündemi...



Piyasalar gelecek hafta yoğun veri gündemini takip edecek. Geçtiğimiz hafta ABD'en gelen enflasyon rakamlarının yarattığı iyimser hava tüm piyasalarda yukarı yönlü hareketlerin oluşmasına neden olurken bu hafta da yurtdışından gelecek yoğun veri gündemi piyasaların takibinde olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön