24 / 04 / 2024

Dolar kasıp kavurdu! Dolar/TL 15 lirayı geçti rakip tanımıyor! Dolar bugün ne kadar oldu 10 Mayıs 2022?

Dolar kasıp kavurdu! Dolar/TL 15 lirayı geçti rakip tanımıyor! Dolar bugün ne kadar oldu 10 Mayıs 2022?

Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününde piyasaları kasıp kavurmaya devam ediyor. Dolar kuru kritik seviye olan 15 lirayı geçti yükselmeye devam ediyor. Peki dolar/TL 10 Mayıs 2022 günü kaç TL? Dolar bugün kaç lira oldu? İşte 10 Mayıs 2022 dolar/TL fiyatı...



Şerife Aydın

Dolar fiyatları, dolar almak isteyenler ve dolar yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Dolar dün güne alış fiyatı 14,98 lira, satış fiyatı ise 15,05 liradan başlarken gün içerisinde hareketli dakikalar yaşayan dolar fiyatları beş aydan sonra 15 lirayı geçti. Pek dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira 10 Mayıs 2022?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön