26 / 04 / 2024

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar kuru bugün ne kadar?

Küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar/TL yeni haftanın ilk işlem gününde güne düşüşle başladı ve hemen ardından 8,66 seviyelerinde işlem görüyor.



Dolar kuru geçen hafta dalgalı seyir izleyerek, haftayı 8,66 seviyesinde kapattı. Peki bugün dolar güne nasıl başladı? Dolar kuru ne olacak? İşter merak edilenler...

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Dolar/TL,  yeni haftaya düşüşle başladı. Geçen haftanın kapanış gününe göre 0,1 değer kaybederek 8,6560 liradan işlem görüyor.

 Dolar kuru bugün ne kadar?

Aynı dakikalarda avro/TL, 10,2750 liradan, sterlin/TL de 12,0175 liradan satışa sunuluyor.

Dolar endeksi geçen hafta cuma günü 92,08 seviyesine kadar gerilerken, şu dakikalarda yüzde 0,1 artışla 92,2 seviyesinde işlem görüyor.

 Dolar kuru bugün ne kadar?

Euro/dolar paritesi ise geçen hafta 1,1781 ile 5 Nisan'dan bu yana en düşük seviyesini gördükten sonra bugün 1,1868'de işlem görüyor.

Analistler, Türkiye ve Japonya merkez bankaları toplantılarının bu hafta boyunca ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarıyla takip edileceğini belirterek, yeni tip koronavirüs salgını haberlerini aktardı.

Dolar/TL güne yükselişle başladı!

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön