27 / 04 / 2024

Dolar kuru ne kadar oldu?

Dolar kuru ne kadar oldu?

Döviz kurunda yaşanan son dakika gelişmeler alıcısı ve satıcısı olan kişiler tarafından merak ediliyor.



Dün 8,30 seviyesinde güne başlayan dolar, bir anda düşüş yaşayarak günü 8,20 seviyelerinde kapattı. Bugün sabah saatlerinde de aynı seviyelerde güne başlayan dolar, dikkatleri üzerine çekti.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; piyasalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı tam kapanma tedbirlerinin yansımaları ve ABD Türkiye ilişkileri izleniyor. Gerçekleşen bu gelişmelerden  sonra vatandaşlar, dolar fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak etmeye başladılar. Peki, 28 Nisan Çarşamba günü dolar ve euro ne kadar? İşte merak edilenler...

Dolar kuru ne kadar oldu?

Dolar ve euro, dövize yatırım yapan vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor.  Bu sabah 8,23 TL seyrinde olan dolar kuru hareketliliğine devam ediyor. Peki, Bugün Dolar, Euro ne kadar oldu? 

Dolar kuru ne kadar oldu?

İşte döviz kuru fiyatları...

DOLAR NE KADAR?

Dolar alış: 8,2259

Dolar satış: 8,2400

Dolar kuru ne kadar oldu?

EURO NE KADAR?

Euro alış: 9,9313

Euro Satış: 9,9542

Yatırımcılar dikkat! Gözler dolara çevrildi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön