18 / 04 / 2024

Yatırımcılar dikkat! Gözler dolara çevrildi!

Yatırımcılar dikkat! Gözler dolara çevrildi!

Dolar kuru, Biden'ın açıklamalarından sonra Asya piyasalarında yukarı yönlü açıldı. Haftanın ikinci işlem gününde dolar/TL hareketli seyrediyor.



Haftanın ikinci işlem gününde döviz kurunda yaşanan son dakika gelişmelerden sonra dolar/TL en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; döviz kurlarındaki dalgalı seyir devam ederken gözler alış satış fiyatlarına çevrildi. Piyasalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı tam kapanma tedbirleri ve ABD Türkiye ilişkileri takip ediliyor. Tüm bu gelişmelerden sonra vatandaşlar, dolar fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak edip araştırmaya başladı. Peki, 27 Nisan Dolar ve euro ne kadar? İşte merak edilenler...

Yatırımcılar dikkat! Gözler dolara çevrildi!

Sabah erken saatlerde  8,28- 30 TL bandında hareket eden dolar kuru şuanda dalgalı bir seyir izliyor. 

DOLAR NE KADAR?

Dolar alış: 8,2762

Dolar satış: 8,2815

Yatırımcılar dikkat! Gözler dolara çevrildi!

EURO NE KADAR?

Euro alış: 10,0014

Euro Satış: 10,0102

Dolar/TL yeni haftaya nasıl başladı?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön