29 / 03 / 2024

Dolar neden yükseliyor son dakika? Piyasalarda tansiyon yükseliyor

Dolar neden yükseliyor son dakika? Piyasalarda tansiyon yükseliyor

Dolar/TL'deki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar bugün 16 lirayı geçti ve yükselmeye devam ediyor. Piyasalarda tansiyon yükselmeye başladı. Peki dolar neden yükseliyor son dakika?



DOLAR YÜKSELİYOR

Dolar kuru Amerika Merkez Bankası Başkanı (FED), Jerome Powell'ın enflasyon oranlarının düşünceye kadar faiz artırmaya devam edeceğine yönelik yaptığı açıklamalar doları yükseltti. 

Dolar neden yükseliyor son dakika? Piyasalarda tansiyon yükseliyor

Dolar kurundaki yükseliş haftanın ikinci işlem gününde de hızla yükselmeye devam ediyor. Piyasalar 19:20'deki Amerika Merkez Bankası Başkanı Powell'ın konuşmalarına odaklandı. Açıklama öncesinde dolar hız kesmeden yükselmeye devam ediyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön