19 / 04 / 2024

Dolar ve Euro'dan sonra yeni gelişme! Türk lirası da çok değer kazanacak! Tarih resmen verildi

Dolar ve Euro'dan sonra yeni gelişme! Türk lirası da çok değer kazanacak! Tarih resmen verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN ekranlarında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konu başlıkları arasında Türk lirasının değeriyle ilgili konu da vardı.



Türkiye'de son dönemde dolar ve euro gibi para birimleri yatırım aracı olarak görülmeye başlandı. Vatandaşlar birikimlerini daha çok bu para birimleri üzerinden yürütmeye başladı. Çoğu vatandaş parasını Türk lirası cinsinden tutmak konusunda sorun yaşıyor. İşte burada hükümetin nasıl bir adım atacağı merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konuyla ilgili önemli açıklamalar geldi. 

OCAK AYINDAN İTİBAREN DÜŞÜŞ BEKLENİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ocak ayından itibaren enflasyonda düşüş beklediklerini belirtti. Enflasyonun düşmesi de bir nevi Türk lirasının değer kazanması anlamına geliyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön