19 / 04 / 2024

Dolar yükselişte: Zirve mi geliyor? İşte son dakika döviz kurları!

Dolar yükselişte: Zirve mi geliyor? İşte son dakika döviz kurları!

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru güne yükselişle başladı. Yatırımcılar bugünkü döviz kurları ne oldu? Dolar kaç TL? Euro bugün kaç lira? sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte 21 Şubat 2022 dolar ve euro fiyatları...



Dolar almak ve bozdurmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip edilen dolar/TL güne 13,63  lira seviyelerinde başladı. Dolar/TL bugün şu dakikalarda alış fiyatı 13,62  lira, satış fiyatı ise 13,63 lira seviyelerinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro TL alış fiyatı, 15,45 lira,  satış fiyatı ise 15,49 lira.

Dolar yükselişte: Zirve mi geliyor? İşte son dakika döviz kurları!

Geçen hafta Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında döviz kurlarında kayda değer değişklik yaşanmadı. Dolar kuru haftanın son işlem gününü yükselişle kapatırken bugün de güne yukarı yönlü başladı.Piyasalarda yaşanan gerilimler dolar kurunda dalgalanmalara sebep oldu. Altın fiyatları yükselirken dolar kuru sakin seyrine devam ediyor. Haftalık bazda dolar kuru en yüksek seviyesi olan 13,64 seviyesine 15 Şubat 2022 tarihinde ulaştı.

Dolar yükselişte: Zirve mi geliyor? İşte son dakika döviz kurları!

Dolar/TL bir sene içerisinde rekorunu 19 Aralık 2021 tarihinde kırdı ve 16,8 seviyesi ile bir rekora imza attı. Dolar kuru tarihi zirvesinin ardından düşüşe geçerek dalgalı seyrine devam etti.

Şerife ŞİŞOĞLU/Emlakkulisi.com

Altının parlayacağı zaman geliyor mu? Bugün altın fiyatları kaç lira?

Yatırımcılar heyecanlı! Altın yükseliyor, dolar ne olacak?

Altında büyük hamle! Rekor mu geliyor?

Altını ve doları olanlara düşük faizli konut kredisi önerisi!

Kripto para platformları nasıl işliyor? Bitcoin'le neler değişti?

Yatırımcılar dikkat! Gümüş düşüşe geçti, sert dalga mı geliyor?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön