25 / 04 / 2024

Dolar yükselmeye devam ediyor!

Dolar yükselmeye devam ediyor!

Haftanın dördüncü işlem gününde döviz kurları güne yükselişle başladı. Dolar/TL bugün 13.47 seviyesinde işlem görüyor.



Milyonlarca vatandaş döviz kurlarını yakından takip ediyor. Döviz kurları yeni günde de yükselmeye devam ediyor.

Sputniknews'te yer alan habere göre; hafta içinde 14 lira seviyelerine kadar yükselen dolar/TL tarihi zirvesine ulaştı. Dolar, dün Merkez Bankası'nın müdahalesi sonrasında kısa bir süreliğine 13 liranın altına düşse de  tekrar bu seviyenin üstünde işlem görmeye devam ediyor.

Dolar yükselmeye devam ediyor!

Dolar/TL yeni işlem gününe 13.47 liradan başladı. Dün kapanışta ise 13.24 seviyesinde işlem gördü. Zirvesini 15.72'ye taşıyan euro ise güne 15.27 liradan başlarken, dün kapanışı 14.98 liradan yapmıştı.

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar/TL 13 liranın üzerinde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön