20 / 04 / 2024

Dolar/TL 13 liranın üzerinde!

Dolar/TL 13 liranın üzerinde!

Geçen hafta 13.45 seviyesi ile rekora imza atan dolar/TL, ilerleyen günlerde 11.50 seviyelerinde işlem görürken bugün yeniden 13 lira seviyesine ulaştı.



Geçtiğimiz hafta 13.45 seviyesi ile rekor kıran dolar/TL bugün yeniden 13 liraya ulaştı. Enflasyon yükselirken Merkez Bankası'nın faiz indirimine devam edeceği beklentisi TL'yi eritirken, Omicron varyantı gelişmekte olan ülke para birimleri üzerindeki baskıyı artırıyor.

Sputniknews'de yer alan habere göre; geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelen faiz indirimlerine devam mesajı ile dolar 13.45’e yükseldikten sonra 11.50 seviyelerine kadar geriledi sonrasında ise cuma akşamı tekrar yükselişe geçmişti.

Dolar/TL 13 liranın üzerinde!

 

Dolar 13.00 liradan, Euro 14.81 liradan Sterlin ise 17.39 liradan işlem görüyor. Dünkü kapanışta doların satış fiyatı 12,70 lira, euronun satış fiyatı ise 14.32 lira olmuştu.

Dolar güne yükselişle başladı!

Dolar/TL güne 12,64 seviyelerinde başladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön