24 / 04 / 2024

Dolar/TL güne 12,64 seviyelerinde başladı!

Dolar/TL güne 12,64 seviyelerinde başladı!

Yeni haftanın ilk işlem gününde dolar/TL, haftaya yükselişle başladı ve ardından 12,64 seviyelerinde işlem görüyor.



Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar/TL, cuma günü yukarı yönlü hareket ederek günü 12,40 liradan tamamladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, yeni haftanın ilk işlem gününe yukarı yönlü başlayarak değer kazanırken 12,6410 seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL  14,2580'den, sterlin/TL 16,8530'dan satışa sunuluyor.

Dolar/TL güne 12,64 seviyelerinde başladı!

Dolar endeksi şu anda bir önceki kapanışa göre yüzde 0,2 artışla 96,3'te sabitlenirken, euro/dolar paritesi yüzde 0,5 düşüşle 1.1270'te alıcı buluyor.

Analistler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında ortaya çıkan Omikron varyantına ilişkin haber akışının piyasaların yönü üzerinde belirleyici olduğunu bildirdiler.

ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın konuşmalarının yatırımcıların odağında yer aldığını belirten analistler, açıklamalarda para politikalarının geleceğine dair ipuçlarının yer aldığını kaydetti.

Dolar/TL 12,00 lira civarında!

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön