20 / 04 / 2024

Dolar/TL 12,00 lira civarında!

Dolar/TL 12,00 lira civarında!

Haftanın son işlem gününe 12,00 liradan başlayan dolar, son günlerdeki hızlı yükselişin ardından 13,45 lira seviyesini gördükten sonra dalgalanmaya başladı.



Milyonların yakında takip ettiği dolar/TL salı günü 13,45 seviyesi ile rekora imza atmasından sonra bugün 12 lira civarında hareket ediyor.

NTV'de yer alan habere göre; dolar güne düşüşle başlayarak 12,00 TL seyilerinde işlem görürken, aynı dakikalarda Euro/TL ise 13,50 seviyesinin üzerinde seyrediyor.

Dolar/TL 12,00 lira civarında!

KAVCIOĞLU'NDAN BANKACILARLA GÖRÜŞME

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu dün banka genel müdürleriyle görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından açıklama yapan Kavcıoğlu, "Bankacılık sektörümüz çok güçlü, genel değerlendirmelerimiz bu yönde" dedi.

Merkez Bankası geçen haftaki toplantısında faiz indirimlerine devam ederek politika faizini yüzde 15'e çekmişti.

Dolar/TL 11,93 seviyelerinde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön