24 / 04 / 2024

''Dolarda 30 TL mümkün değil, 60 TL imkansız'' diyen Haluk Özdil'den flaş açıklama! Duyanın ağzı açık kaldı

''Dolarda 30 TL mümkün değil, 60 TL imkansız'' diyen Haluk Özdil'den flaş açıklama! Duyanın ağzı açık kaldı

Dolar/TL'nin ne kadar olacağına yönelik bazı uzman isimler tarafından verilen rakamlar ile ilgili açıklama yapan Haluk Özdil, ''dolar 30 TL mümkün değil, 60 TL ise imkansız'' diyerek yatırımcıları uyardı...



Araştırmacı yazar Haluk Özdil,  dolar kurunun 60 lira olacağını söyleyenler için yorumda bulundu. Yatırımcıları dolar için verilen bu seviyeler ile ilgili uyaran Özdil ''dolar 30TL mümkün değil, 60 TL ise imkansız'' diyerek sert çıkışlarda bulundu.

Peki dolar ne kadar olacak? Dolar kurunda neler oluyor? Dolar ne olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Doları bekleyen ne? Piyasalarda neler oluyor? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön