25 / 04 / 2024

''Dolarda 30 TL mümkün değil, 60 TL imkansız'' diyen Haluk Özdil'den flaş açıklama! Duyanın ağzı açık kaldı

''Dolarda 30 TL mümkün değil, 60 TL imkansız'' diyen Haluk Özdil'den flaş açıklama! Duyanın ağzı açık kaldı

Dolar/TL'nin ne kadar olacağına yönelik bazı uzman isimler tarafından verilen rakamlar ile ilgili açıklama yapan Haluk Özdil, ''dolar 30 TL mümkün değil, 60 TL ise imkansız'' diyerek yatırımcıları uyardı...



DOLARDA SON DURUM

Dün ABD Fed tutanakları açıklandı. Açıklanan verilerden sonra dolar/TL kurunda yukarı yönlü bir hareketlilik yaşandı.

 Dolarda 30 TL mümkün değil, 60 TL imkansız diyen Haluk Özdil den flaş açıklama! Duyanın ağzı açık kaldı

Bugün ise Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası faizini 100 baz puan indirerek yüzde 13 seviyesine düşürdü. Açıklanan karardan sonra dolar kuru yukarı yönlü hareketine devam ediyor.

Dolar, Merkez Bankası kararını açıklar açıklamaz hemen ardından yükseliş eğilimne devam ederken doların alış fiyatı 18,16 TL, satış ise 18,26 TL seviyesinden işlem görüyor.

İslam Memiş altın ve dolar için öyle bir rakam verdi ki... O gün yer yerinden oynayacak! Duyduk duymadık demeyin

Dolar 10 lira olacak iddiasına Selçuk Geçer'den cevap! Paranız yanmasın! Hemen bakan, köşeyi dönecek! 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön