26 / 04 / 2024

Dolarda deprem etkisi yaratacak tahmin! Yere çakılmadan elinizdeki 1 doların kıymetini bilin! İşte detaylar!

Dolarda deprem etkisi yaratacak tahmin! Yere çakılmadan elinizdeki 1 doların kıymetini bilin! İşte detaylar!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar hakkında deprem etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!



MART AYINI İŞARET ETTİ!

İslam Memiş Mart ayını işaret etti. ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın açıklaması üzerine dolar fiyatlarının hızlı bir düşüş yaşadığını aktaran Memiş, dolar fiyatının hem yatırımcıların hem de üreticilerin gündeminde olduğunu söyledi.

DOLARDAKİ SON DURUMU AÇIKLADI

FED faiz artışlarına yavaşladığını ifade eden ekonomist İslam Memiş, dolarda hızlı bir geri çekilme yaşandığını aktardı. Yükseliş döneminin yavaş yavaş sonuna gelindiğine değinen İslam Memiş, doların anavatanındaki gelişmelerin önemli bir yere sahip olduğunu aktardı. Dolar endeksinin bu hafta içerisinde biraz daha girileceğini ifade eden ekonomist İslam Memiş, miktar alımının ve baskı lamanın hala devam ettiğini vurguladı. Dolar fiyatının Ocak ayı itibarı ile aşağı yönlü trend içerisine gireceğini vurgulayan İslam Memiş, bunun düşüş anlamına geldiğinin düşünülmemesi gerektiğini ifade etti. Şimdilerde gereğinden yüksek bir rakamda bulunduğumuzu ifade eden İslam Memiş, dolar endeksinin 114,70 seviyesinde bulunmaktadır. Dolar/TL kuru 18,70 lira seviyesinde olduğunu da ifade etti.

DOLAR 10 TL Mİ OLACAK? DOLAR NE KADAR OLACAK?

Dolar endeksinin hızlı bir şekilde gerilemeye başladığını söyleyen İslam Memiş, Türkiye'de bu durumu görülmediğini belirtti. Ekonomist İslam Memiş, bu nedenle daha hızlı bir gerileme değil de aşağı yönlü bir trendin ocak ayından başlayarak devam edeceğini söyledi. Kamuoyunda 10 TL gibi rakamların dolaşmasının da manipülasyondan başka bir şey olmadığını aktaran İslam Memiş, öyle bir rakam yok ifadelerini kullandı.

Dolar fiyatının ilk başta 18 TL seviyesinin altında olması gerektiğini dile getiren Memiş, Enflasyon ve politika faizinin düştüğünün altını çizdi. FED'in tek hamlede bulunmadığını dile getiren Memiş, Mart ayı itibariyle 16'lı rakamların görülebileceğini belirtti. Memiş, 16 seviyesinin altına düşmek için farklı hikayelerin olması gerektiğini belirtti.

KYK burs konusuna dair detaylar! KYK geri ödemesiz burs kimlere verilir? Bir ailede 2 kişi KYK burs alabilir mi?

98 engelli raporu olan biri araç alımında yüzde kaç indirim alır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön