20 / 04 / 2024

Dolarda flaş uyarı! O rakam herkesi şok etti! Herkes hemen bu tarihlere baksın!

Dolarda flaş uyarı! O rakam herkesi şok etti! Herkes hemen bu tarihlere baksın!

Türkiye Gazetesi köşe yazarı Necmettin Batırel, bugünkü köşesinde Varlık Barışı ile dolar ilişkini kaleme aldı ve dolarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.



Türkiye Gazetesi köşe yazarı Necmettin Batırel, bugünkü köşesinde Varlık Barışı ile dolar ilişkini kaleme aldı. Meclisin tatile girmeden önce Varlık Barışı ile ilgili çok önemli bir karar alındığını belirten Necmettin Batırel, "Torba Yasa"ya eklenen bir önergeyle 30 Haziran’da sona eren uygulamanın 31 Mart 2023'e kadar uzatıldığını dile getirdi.

Dolarda flaş uyarı! O rakam herkesi şok etti! Herkes hemen bu tarihlere baksın! 

Varlıkların barışının nasıl gerçekleştirildiğine de değinen Necmettin Batırel, "Şirketler veya vatandaş ülkede kazandıkları varlıkları (altın, döviz, para, menkul kıymet veya sermaye piyasası araçlarını) öyle veya böyle yollarla yurt dışına kaçırmışlarsa, bunları geri getirin, aklayalım diyerek barış çağrısı yapılıyor" ifadelerini kullandı ve 2008 yılından bugüne uygulandığını aktardı. 

Peki Varlık Barışı doları nasıl etkileyecek? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? İşte dolarla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön