29 / 03 / 2024

Doların yıl sonunda göreceği rakam! 19 değil 21 değil o rakamı görecek! Acele edin, hemen siz de bakın!

Doların yıl sonunda göreceği rakam! 19 değil 21 değil o rakamı görecek! Acele edin, hemen siz de bakın!

Dolar ve altında hareketlilik devam ederken; yatırım yapan vatandaşlar yıl sonunda doların değerinin ne olacağını merak ediyor. İşte doların yıl sonunda göreceği rakam...



DOLAR YIL SONUNDA BU KADAR OLACAK!

Analistler, yıl sonunda doların en az 20 TL, en fazla  30 TL olacağını bildirdi. Herkes farklı seviyelerde ısrar etse de doların düşmeyeceğinden neredeyse eminler.  Analistler, dolarda en çok 21 TL üzerinde dursa da Selçuk Geçer, gibi isimler doların 30, 35 TL'yi göreceğini söyledi.

DÖVİZ FİYATLARINDA SON DURUM NE?

ELİNDE 1 DOLARI BİLE OLANLAR HEMEN BAKIN! SON DAKİKA DOLAR KURU...

Döviz kurunu yakından takip eden yatırımcılar ve elinde bir doları bile olanlar doların bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. Dolar bugün kaç lira? Dolar kaç TL? Dolar bugün kaç lira oldu? İşte son dakika dolar kuru 30 Eylül 2022...

Dolar kuru haftanın son işlem günnünde 18,54 TL seviyesinde işlem görüyor. Euro dolar paritesi 0,95'li seviyelerden 0,98 seviyelerine kadar yükseldi. Dolar endeksi ise bugün 112 seviyesinde işlem görüyor.

EURO KURU ATAĞA GEÇTİ

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler merak ediliyor. Son zamanlarda dolar karşısında değer kayıpları ile gündeme gelen euro bugün atağa geçti.

Euro kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro kuru tüm baskılara karşın yükselişi sürdürüyor. Euro/TL kuru dün alış 18,05 TL, satış fiyatı ise 18,07 TL seviyesinde işlem görürken, Euro/TL kuru bugün alış fiyatı 18,11 TL, satış 18,23 TL seviyesinden işlem görüyor. 

Altın 1 Ekim'de bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, kuyumcuya koşun!
Dolar pazartesi bu kadar olacak! Analistler art arda açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!
Dev banka altın için uyardı! 8 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Kritik not bir kenara yazın

Geri Dön