20 / 04 / 2024

Dolarınızı hiç beklemeden satın! Piyasa Kahini İslam Memiş bombayı patlattı! Elimizdeki dolarları neden satmalıyız?

Dolarınızı hiç beklemeden satın! Piyasa Kahini İslam Memiş bombayı patlattı! Elimizdeki dolarları neden satmalıyız?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolarınızı satın çağrısı yaparken, vatandaşlara ve yatırımcılara yol haritası çizdi. İşte detaylar…



“DOLARIMIZI SATTIK”

"Euro, Sterlin çok düşük. Elinde dolar olan vatandaşlar ve yatırımcılar, bunları almalı. Üç aydır elinde dolar olanlara, “Dikkat” diyordum. Doların karşısındaki değerli metaller yılın sonunda yükselişe yaşayacak. Dolar - TL kuru neden 17, 96 seviyelerinde? İçsel problemlerden sebepli yüksek. Ben ve yol arkadaşlarım dolardan uzak duruyoruz. Oldukça yüksek. 17, 65 yapıyorlar anlık. Anlık iğnelerde ise dolar - TL kurunda bana aşağı yönelik mesajlar geliyor. Biz dolar ve altınımızı sattık. Ekonomiye destek olmak için sattık. 17, 65 destek seviyesin altında 17, 30 var. Bu gerçekleşir ise % 50'mizi alırız. Bizim gözümüz kara. Hamlemizi yaparız."

VARLIKLARINIZA SAHİP ÇIKIN

"Lütfen elimizdeki varlıklara sahip çıkalım. Maceraya gerek yok. Bunu orta ve uzun vadeler için söylüyorum. Dolar - TL kuru 20 - 21 TL aralığına çıkar ise sürpriz değil. Türkiye'nin Türk Lirası performansı ayrı. Eğer Türkiye'de 2022 yılında faiz artırımları yapılmış olsaydı 20'li rakamları değil 10'lu rakamları görürdük. Türk Lirası ile doların performansını ayrı tutun."

Dolarınızı hiç beklemeden satın! Piyasa Kahini İslam Memiş bombayı patlattı! Elimizdeki dolarları neden satmalıyız?

EDİTÖR NOTU: Bu haber 14 Ağustos 2022 tarihinde saat 15.59'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,01 Türk Lirası, euro 18,46 Türk Lirası, altının gramı ise 1047 Türk Lirası değerinde.

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! Çimento fiyatlarına da zam geldi mi? İşte 14 Ağustos 2022 demir ve çimento fiyatları

EYT’de heyecanlandıran gelişme! EYT’de Türkiye modeli geliyor! Kimler EYT’den yararlanacak?

Akaryakıta dev zam geldi! Bu gece itibarıyla geçerli olacak! İşte motorinin yeni fiyatı

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön