26 / 04 / 2024

Dolar/TL bu hafta ne oldu? Gelecek hafta doların yönü neresi?

Dolar/TL bu hafta ne oldu? Gelecek hafta doların yönü neresi?

Döviz piyasası geçtiğimiz haftayı hareketli kapattı. Rusya Ukrayna savaşı ve Rus Devlet Lideri Putin'in açıklamaları dolar kurunu hareketlendirdi. Peki dolarda bu hafta nasıl geçti? Dolar/TL'nin gelecek hafta yönü neresi?



DOLAR BU HAFTA KAÇ LİRA OLDU?

Dolar 28 Mart sabahına 14,87 liradan başladı. 29 Mart salı günü dolar kuru düşüşe geçerken 14,60 lira seviyesine kadar düştü. Çarşamba 14,71 lira seviyesine yükselen dolar kuru perşembe gününe 14,70 lira seviyesinde işlem gördü. Haftanın son işlem günü ise dolar kuru 14,71 lira seviyesi ile hfaftayı tamamladı.

Öte yandan milyonlarca yatırımcı dolar kurunun ne olacağını merak ediyor. Dolar yükselir mi, düşer mi? İşte merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön