24 / 04 / 2024

Dolar/TL bugün de piyasaların gündeminde! Dolar ne kadar oldu? 2 Haziran 2022 dolar kuru...

Dolar/TL bugün de piyasaların gündeminde! Dolar ne kadar oldu? 2 Haziran 2022 dolar kuru...

Dolar kuru bugün de piyasaların gündeminde yer almaya devam ediyor. Dolar kuru milyonlarca kişi tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren yakından takip ediliyor. Peki bugün dolar ne kadar? Dolar kaç TL oldu? İşte son dakika dolar kuru 2 Haziran 2022...



ELİNDE DOLARI OLANLAR DİKKAT

Elinde doları olanlar veya dolar almak isteyenler bugün dolar kurunun kaç lira olduğunu merak ediyor. Güne  16,43 TL sseviyesinde başlayan dolar kapanışta 16,50 TL oldu.  Alış fiyatı 16,46 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Dolar kuru bugün ne kadar? 1 Dolar ne kadar, kaç TL? İşte 2 Haziran 2022 güncel dolar kuru...

Dolarda yaşanacak büyük düşüş rekora sahne olacak! Uzman isimden şimdiden tedbir alın ikazı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön