24 / 04 / 2024

Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

Dolar/TL, geçen hafta 8,22 seviyelerinde sabitliğini korurken, cuma günü 8,27 seviyesine kadar yükseldi ve kapanışını bu seviyeden yaptı.



3 Mayıs 2021 döviz kurundaki gelişmeler gündemde en çok merak edilenler arasında yerini aldı. Döviz kurlarındaki haretlilik sürerken gözler dolar/TL'ye çevrildi. Dolar kuru geçen hafta 8,22’de seyrinde devam ederken kapanışı 8,27 düzeyinde yaptı.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; bugün enflasyon rakamları açıklanacak. Bu gelişmelerden sonra dolar fiyatlarının düşüp düşmeyeceği merak edip araştırılmaya başlandı. Peki, 3 Mayıs Dolar ve euro ne kadar? İşte merak edilenler...

Bu sabah 8,32 TL bandında güne başlayan dolar/TL dalgalı bir seyir izliyor. 

Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

3 MAYIS GÜNCEL DÖVİZ KURU FİYATLARI!

DOLAR NE KADAR?

Dolar alış: 8,2959

Dolar satış: 8,3024

Dolar 8.15 seviyesine geriledi!

Dolar kuru ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön