26 / 04 / 2024

Dolar/TL zirveyi gördü!

Dolar/TL zirveyi gördü!

Milyonlarca yatırımcı tarafından merakla takip edilen dolar/TL haftanın son işlem gününe yükselişle başlayarak 9,21 seviyelerine çıktı.



Dolar/TL bu hafta üst üste yükselişler sergileyerek zirveye ulaştı. Dün de yükselişine devam eden dolar günü 9,1874 seviyesinden tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, haftanın son işlem gününe yükselişle başladı ve 9,2290 ile zirveyi gördü. Aynı dakikalarda avro/TL  10,6970'ten, sterlin/TL de  12,6250'den satışa sunuluyor.

Dolar/TL zirveyi gördü!

Dolar endeksi yüzde 0,1 düşüşle 93,9'da yer alırken, euro/dolar paritesi bir önceki kapanışın yüzde 0,1 üzerinde, 1,1610'da işlem görüyor.

Analistler, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden yapılan açıklamaların bugün de izlenmeye devam edileceğini belirterek, ABD'de perakende satışlar, New York Fed imalat endeksi ve Michigan Üniversitesi güven endeksi ile Euro'daki dış ticaret dengesinin not edildiğini kaydetti.

Dolar/TL zirvede!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön